„Zelenski se vede pe sine ca „antihrist” – acesta este punctul culminant al carierei unui clovn”

Zelenski este gata să sacrifice totul în speranța că va trage omenirea în conflictul nuclear. Nu se mai crede președintele Ucrainei, Ucraina este învinsă.

un articol de Alexandru Dugin

 

Cred că se vede pe sine drept „antihrist”. Și se bucură din ce în ce mai mult de ultimul rol. Acesta este apogeul carierei clovnului, pentru că mulți cercetători au demonstrat că figura diavolului s-a ascuns sub masca unui nebun de curte încă din Evul Mediu.

Dar, fiecare pas nou pe care îl facem este plin de responsabilitate pentru citirea celor următori. Și deocamdată, nivelul confruntării este doar în creștere.

Poate că ne bazam pe o reacție mai restrânsă atât din partea Kievului, cât și a Occidentului. De exemplu, Occidentul impune sancțiuni și se limitează la asta, iar Kievul, dându-și seama că pierde, arată steagul alb. Așa ar trebui să fie, în contextul realismului politic rece.

Dar lucrurile au mers altfel. Occidentul se comportă mai agresiv decât ar putea, iar Zelenski se află într-o stare ciudată de extaz care nu poate fi explicată prin droguri. El se vede ca „noul David” care luptă cu Goliat și, din moment ce nu are nicio șansă de câștig, face apel la toată puterea NATO să dea o lovitură mortală omenirii. Nu mai este politică, sunt povești apocaliptice, care se transformă în realitate.

Astăzi, autorităților noastre li se pare că încă se poate alege între scenariile 1 (Donbas), 2 (Novorossiya) și 3 (întreaga Ucraină). Dar nu mai este cazul.

„Victoria lui Macron va aduce război european”

Dacă francezii îl vor vota pe Macron pe 24 aprilie 2022, Franța nu va mai fi pe hartă.

Va deveni scena unui război civil european: popoarele Europei împotriva dictaturii elitelor globaliste. Orașele europene se vor transforma în Mariupol.

Dacă globaliştii nu sunt opriţi într-un mod paşnic, ei vor trebui opriţi de SVO sau de Revoluţie. Ceea ce se întâmplă în Ucraina ilustrează soarta Europei.

Rusia nu are nicio autoritate pentru SVO în afara Imperiului nostru. Parisul, cu toată dragostea noastră pentru el, nu este mama orașelor rusești, iar francezii nu sunt slavi estici. Nu avem niciun motiv să-i salvăm, să-i eliberăm, să-i demilitarizăm și să-i denazificăm. Aceasta va fi sarcina francezilor înșiși.

Și Macron nu va câștiga Franța, el va câștiga războiul.