Wow. Tocmai am câștigat..

Un mare ura !!!!! Am câștigat deocamdată – SOPA și PIPA au fost abandonate astăzi de Congres – voturile împotriva cărora ne luptăm au fost anulate.

Cel mai mare protest online din istorie a schimbat fundamental jocul. Ai fost auzit 

Pe 18 ianuarie, 13 milioane dintre noi ne-am alocat timp să-i spunem Congresului să protejeze drepturile de liberă exprimare pe internet. Sute de milioane, poate un miliard, oameni din întreaga lume au văzut ce am făcut noi miercuri. Vedeți  aici numerele uimitoare și spuneți tuturor ce ați făcut.

Acest lucru a fost fără precedent. Este posibil ca activismul dvs. să fi schimbat modul în care oamenii luptă pentru interesul public și drepturile de bază pentru totdeauna 

MPAA (lobby – ul pentru marile studiouri de film care au creat aceste facturi teribile) a fost șocat și aparent umilit. A fost un joc cu totul diferit dintr-o dată, Președintele MPAA și fostul senator Chris Dodd a declarat pentru  New York Times . [PIPA și SOPA au fost] considerate de mulți ca un slam dunk. 

„Acesta este cu totul un efect nou”, a spus domnul Dodd, comparând mișcarea online cu primăvara arabă . El nu și-a amintit că a văzut „un efort care se mișca odată cu acest grad de sprijin schimbând acest lucru dramatic” în ultimele patru decenii, a adăugat el. ”  

Trimiteți un mesaj cu noi, strigați pe internet cu noi, să sărbătorim: aplauze pentru cei 13 milioane de oameni care s-au ridicat – #PIPA și #SOPA sunt prezentate acum 4. # 13 milioane de aplauze 

Suntem datori oamenilor care au ajutat la început – dvs. și site-urilor care au avut încredere în noi – Boing Boing și Mozilla Foundation ! Și grupurile de bază – Cunoașterea publicului, Fundația Electronic Frontier , Cererea de progres și Lupta pentru viitor. Comunicatul de presă este aici:  http://bit.ly/w4DYz0 și  https: // fightfortheftr. wordpress.com/press-releases/

13 milioane de oameni puternici,

În  New Yorker : „În mod adecvat, probabil, discuția s-a desfășurat pe Weibo, site-ul de microblogging asemănător Twitter -ului, care are o echipă de cenzori în personal pentru a tăia postări cu conținut politic sensibil. Acesta este aranjamentul pe care adversarii proiectului de lege l-au sugerat că ar fi solicitat site-urilor americane dacă sunt obligați să-și supravegheze utilizatorii ?? conținut pentru încălcări ale drepturilor de autor. Pe Weibo, glumirea despre asemănările SOPA cu cenzura chineză a fost suficient de sensibilă încât unele postări despre acest subiect au fost șterse aproape sigur (deși poate fi greu de știut) 
.
După ce utilizatorii chinezi de Web au depășit ciudățenia auzirii americanilor dezbătând meritele examinării pe internet a conținutului inacceptabil, s-au minunat de răspunsul american. Comentatorul Liu Qingyan a scris:

Ar trebui să învățăm ceva din modul în care aceste companii americane de internet au protestat împotriva SOPA și PIPA. O societate liberă și democratică depinde de faptul că fiecare dintre noi se preocupă de politică și luptă pentru drepturile noastre. Nu o vom realiza evitând să vorbim despre politică. ??