VINE POLITIA !

HAHA HA. NE-AM SPERIAT. Ne-au băgat linkurile la audiovizual!

dacă până acuma România a avut un climat online destul de însorit, 

ei bine, aflați că s-a terminat.

primii care aruncă piatra sunt câinii distracției de la sc pro tv sa
care au „sesizat”* consiliul național al audiovizualului și au cerut acestuia să cheme poliția:

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, 01 noiembrie, sa sesizeze Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzeaza filme si seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmisâ, anunta Mediafax.

CNA a analizat, in sedinta de joi, o adresa primita de la SC Pro TV SA, care a semnalat existenta a 42 de site-uri care ofera servicii media audiovizuale la cerere, fara a detine drepturi pentru continutul difuzat si fara sa fi notificat Consiliul, asa cum prevede Decizia CNA nr. 320 din 2012.

Articolul 41 din aceasta Decizie prevede ca, pana la data de 3 septembrie 2012, toti furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din Romania aveau obligatia sa completeze si sa transmita la CNA cererea de notificare. Nerealizarea notificarii in termenul respectiv „determina incetarea dreptului de a furniza servicii media audiovizuale la cerere”, potrivit aceluiasi articol.

In adresa SC Pro TV SA se mai spune ca societatea a trimis deja notificari privitoare la drepturile asupra continutului catre mai multe companii.

Dupa ce au analizat posibilitatile legale pe care le au, membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi sa sesizeze Politia in cazul celor 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale.

„Furnizorii serviciilor media la cerere au obligatia de a notifica CNA cu privire la aceasta activitate. Pana la aceasta data au fost notificate (la CNA, n.r.) opt astfel de servicii. Pro TV ne-a informat insa cu privire la desfasurarea ilegala a unor asemenea servicii pe internet, care incalca drepturile de autor pe care le detine. CNA va sesiza Politia in vederea identificarii responsabililor de site si a clarificarii raspunderii legale”, a spus Rasvan Popescu, presedintele CNA, dupa luarea deciziei.

Astfel, CNA va sesiza Politia cu privire la urmatoarele site-uri:

www.xfilmeonline.net www.filmepeales.com www.filmedecomedie.info www.filmeonlinefree.ro www.filme-noi-online.com www.filmesubtitrateonline.net www.filme-free.ro www.cinemo.ro www.990.ro www.divxonline.biz www.filmehd.net www.filme-online-gratis.com www.filmulde10.comwww.filmesubtitrate.infowww.filmesubtitrateonline.net www.filme-subtitrate.org www.filme-subtitrate.info www.filme.online-pe.net www.filme.online-pe.net www.filme-online-subtitrate.eu www.filme-subtitrate.ro www.hdfilmeonline.info www.filme-2012.com www.opticmovie.com www.cinemaxx.ro www.1filme.ro www.filmeonline3d.ro www.filmeonlinetari.com www.filmehd-online.net www.filmeonlinehd.biz www.seriale-filme.info www.serialedetop.com www.serialul.net www.filmeonline.org www.filmemisto.com www.superfilme.net www.vplay.ro www.serialepenet.ro www.tvpug.com www.neededspark.blogspot.ro www.deseneanimateonline.info www.freshon.tv

Păi să-i așteptăm..

* în urma apariției acestei persiflări făcute mai sus, CNA a modificat conținutul comunicatului! Ha!