Totul Pentru stimularea punctului G..

G 8…. G 7, G 2, G 3, G 11, G 15, G 24, G 77, G BRIC, G BRICS

Fără îndoială, lumea se zG8duie !

În fiecare an se găsește un motiv pentru ca o combinație „G” a unora dintre cele 20 de  puteri ale pământului să se adune pentru a stimula puroiul plăcerii de a stăpâni.

Am scris „puteri* ale pământului*” fără majuscule: puterea aparține țărânei/noroi tot așa cum Potența aparține Divinului/Unu..

În urma acestor întâlniri scurte, concise, scrobite, trimișii puterilor- fedanzați în saloane de masaj, trași în chiloți antiseptici, mușamalizați în costume ImperSonale,

lasă în urmă zâmbete, dineuri, declarații, păreri, ACTA, NDAA, CISPA, INDECT, SOPA, CRIZA MONDIALĂ, SOPA, FUCKTHEPEOPLE, ACTA, INDECT, NDAA..

 

 

Un aspect important: acești „reprezentanti” ai „puterilor” sunt si ei niste persoane care ajung acolo ca alesi ai oamenilor.

Adică: mai întâi stimulează punctul G al multimii pentru a fi alesi. Apoi, rapid, purced la frecarea punctului G al puterii.

Problema imensă a „puterii” în 2012 nu este criza sau mai stiu eu ce fleacuri, asa cum s-ar crede, ci ALEGERILE: anul 2012 este un an electoral în America, cea mai înarmată tară de pe Pămînt!

Si ce se va face „puterea” în fata unor alegeri atât de importante întro lume în care Internetul e încă LIBER ??

– Probabil vor hotărî că această libertate trebuie monitorizată. Probabil că fiecare „putere” va avea mână liberă să controleze libertatea. Probabil că Internetul va fi fărâmitat. Probabil că Internetul va suferi o corectie de pronuntare, corectie care va fi lipită pe buzele noastre fortat pentru a fi transmisă generatiilor viitoare în mod natural..

Internetul va deveni Intranetul.

* 1%