Vrei să fii PIRAT?? Completează Formularul și trimite-l prin poștă: Partidul Pirat Romania, str. Horea nr.4, 400174 Cluj Napoca
blog

Totul Pentru stimularea punctului G..

G 8…. G 7, G 2, G 3, G 11, G 15, G 24, G 77, G BRIC, G BRICS

Fără îndoială, lumea se zG8duie !

În fiecare an se găsește un motiv pentru ca o combinație „G” a unora dintre cele 20 de  puteri* ale pământului să se adune pentru a stimula puroiul plăcerii de a stăpâni.

Am scris „puteri* ale pământului*” fără majuscule: puterea aparține țărânei/noroi tot așa cum Potența aparține Divinului/Unu..

În urma acestor întâlniri scurte, concise, scrobite, trimișii puterilor- fedanzați în saloane de masaj, trași în chiloți antiseptici, mușamalizați în costume ImperSonale,

lasă în urmă zâmbete, dineuri, declarații, păreri, ACTA, NDAA, CISPA, INDECT, SOPA, CRIZA MONDIALĂ, SOPA, FUCKTHEPEOPLE, ACTA, INDECT, NDAA..

 

 

Un aspect mi se pare teribil de important: acești „reprezentanți” ai „puterilor*” sunt și ei niște persoane care ajung acolo ca aleși ai oamenilor.

Adică: mai întâi stimulează punctul G al mulțimii pentru a fi aleși. Apoi, rapid, purced la frecarea punctului G al puterii.

Problema imensă a „puterii*” în 2012 nu este criza sau mai știu eu ce fleacuri, așa cum s-ar crede, ci ALEGERILE: anul 2012 este un an electoral în America, cea mai înarmată țară de pe Pământ!

Și ce se va face „puterea*”  în fața unor alegeri atât de importante întro lume în care Internetul e încă  LIBER ??

– Probabil vor hotărâ că această libertate trebuie monitorizată. Probabil că fiecare „putere” va avea mână liberă să controleze libertatea. Probabil că Internetul va fi fărâmițat. Probabil că Internetul va suferi o corecție de pronunțare, corecție care va fi lipită pe buzele noastre forțat pentru a fi transmisă generațiilor viitoare în mod natural..

Internetul va deveni Intranetul.

* 1%

 

 

 
Comments