Scrisoarea lui Trump Cel Brav

E tot mai evident că pauza „democrată” care a bidonizat America a prins bine Occidentului, așa cum un duș rece face bine unei minți înfierbântate. I-ar fi prins bine și Franței o sesiune de 4 ani cu doamna LePen la butoane, ce-ar mai fi zdrăngănit aceasta clopotele dogite ale post-burgheziei sindicalizate în jurul unei stângi fărâmițate – nu a fost să fie!

Năclăiala pusă la cale de incoplecții mentali adunați în jurul zâzâitului domn Schwab, în momentul în care se credeau stăpânii lumii – timp de doi ani teribili în care au făcut mai multe experimente grotești, s-a pietrificat în poziție de capră în momentul în care Rusia a înțeles că este grosolan mințită și a ales să recurgă la răul cel mai mic necesar dacă ar fi să aplicăm formula pastorului Dietrich Bonhoeffer: „Ce e mai rău decât să faci răul e să fii rău.”

Așa că Putin a mizat pe reacția actorului de vodevil ajuns președinte și a dus la bun sfârșit ce a început, ca un avertisment, în 2014. În prezent Europa Centrală e distrusă, America e în picaj global iar domnul Trump are un minunat răgaz de doi ani oferiți de bălmăjala din Ucraina să consolideze o victorie clară la alegerile din 2024, după care vor avea loc binemeritate și calme discuții geopolitice.

Până atunci ne vom delecta cu degringolada WEF, cu lipsurile, cu harababura informatică, cu șotiile lui Elon, cu dispariția unor culturi, etc. Și cu scrisorile lui Trump către Națiune. Iat-o pe prima, 12 pagini:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab