S-a trezit Biligates într-o marț!

FRAȚILOR, E BINE!
SCĂPĂM DE PANDEMIE
– ne anunță Big Brother Bill într-o spovedanie așezată ieri pe blogul său personal !!!!!
Bill Gates: „2021 nu a adus atât de multe îmbunătățiri pandemiei pe cât sperasem”.
Cu mai multe decese covid-19 în acest an decât în 2020, varianta delta și provocările legate de absorbția vaccinurilor, progresele au fost subevale, a indicat megalo-miliardarul.
“Am subestimat cât de greu ar fi să convingi oamenii să ia vaccinul și să continue să folosească măști”, a spus Gates.
Dar co-fondatorul Microsoft Corp. este optimist cu privire la 2022: “Cred că faza acută a pandemiei se va încheia cândva în 2022”.
Predicția sa vine pe măsură ce lumea se ocupă de o nouă variantă, iar în SUA cazurile se apropie de 50 de milioane.
“Nu există nicio îndoială că varianta Omicron este îngrijorătoare”, a spus Gates. “Dar iată ce știm: Lumea este mai bine pregătită să abordeze variantele potențial proaste decât în orice alt moment al pandemiei de până acum.” Gates a estimat că, deși „varianta” este de aproximativ 10 ori mai letală decât gripa, vaccinurile și antiviralele ar putea reduce acest lucru cu 50%. “Comunitățile vor vedea în continuare focare ocazionale, dar vor fi disponibile noi medicamente care ar putea avea grijă de majoritatea cazurilor, iar spitalele vor putea să se ocupe de restul.”
Gates, a patra cea mai bogată persoană din lume, în valoare de 135 de miliarde de dolari, potrivit Indicele miliardarilor Bloomberg, a abordat, de asemenea, „dezinformarea” și rolul pe care aceasta l-a jucat în descurajarea vaccinului. El și-a exprimat îngrijorarea cu privire la “capacitatea guvernelor de a face lucruri mari” în acest sens și a cerut reglementarea prin legi stricte a ceea ce numim social media.
Tech-Miliardarul șmecherit filantrop și-a exprimat tristețea și pentru divorțul său de Melinda French Gates.
Apoi, ATENȚIE!!, ne anunță că pandemia se va opri în 2022 întrucât el a pus la punct o nouă fabrică de bani:
„Unul dintre lucrurile pe care sunt cel mai încântat să-l evidențiez este că avem noi studii clinice promițătoare pentru medicamentul hiv preventiv numit Islatravir. Astăzi, vă puteți reduce riscul de a vă infecta fie luând o pastilă în fiecare zi, fie ceea ce se numește “profilaxie la cerere”. Deși ambele opțiuni actuale oferă o protecție teribilă, prima se bazează pe capacitatea de a o lua în mod regulat, iar cea de-a doua necesită planificare înainte.
Islatravir este o pastilă pe care o luați doar o dată pe lună. Primele rezultate din faza a II-a au fost lansate în această vară și sunt teribile până acum. Aștept cu nerăbdare să văd mai multe anul viitor, precum și în urma progreselor înregistrate cu privire la studiile fazei III. Fundația noastră a contribuit la finanțarea unui studiu de fază III al medicamentului în Africa, care a început la începutul anului 2021 și va studia cât de eficient este medicamentul pentru femeile tinere pentru următorii câțiva ani.
SuperPotentul și Multilateralul a mai atins în treacăt subiecte care țin de diverse alte fabrici de bani pe care le deține: Conversația Climatică, Digitalizarea, Avatarele Metaverse, Educația, etc
În final, totul este frumos, anul 2022 va fi înecat în raze de soare:
„Nu am fost niciodată o persoană de mare rezolutie de Anul Nou. Nu am niciun obiectiv specific în minte pentru 2022 (deși cred că mai am câteva săptămâni să mă gândesc la unul). Dar ceea ce sper este că anul viitor este mult mai stabilit decât acesta.
Ființele umane sunt în mod natural rezistente la schimbare. Fie că este vorba de răsturnarea masivă la nivel mondial din ultimii doi ani sau de tranzițiile mai aproape de casă, nu este niciodată ușor să te adaptezi la noi moduri de viață.
Cred că 2022 va fi un an în care mulți dintre noi ne vom acomoda în sfârșit într-o nouă normalitate post-pandemie. Pentru mine, asta va însemna să intru în birou un pic mai mult pe măsură ce cazurile de COVID sperăm să scadă. Vreau să găsesc un nou ritm acasă acum că toți cei trei copii ai mei s-au mutat și ziua mea nu este la fel de structurată în jurul găsirii de timp pentru a petrece cu ei. Aștept cu nerăbdare să petreac mai mult timp cu oamenii prin intermediul blog-ul meu și alte canale. Aș dori să-mi păstrez obiceiul din era COVID de a viziona o mulțime de videoclipuri educaționale pe YouTube și servicii de abonament precum Wondrium, deoarece acestea sunt o modalitate foarte bună de a învăța despre subiecte obscure. (Acum știu mai multe despre sticlă, birdwatching, și istoria Samoa americană decât m-am așteptat vreodată.)
Sper ca tu și cei dragi să găsiți, de asemenea, o modalitate de a crea noi rutine. Nu există nicio îndoială că pandemia va crea schimbări uriașe, de durată, care vor dura ani de zile pentru a înțelege pe deplin, ceea ce se poate simți înfricoșător. Unul dintre autorii mei preferați, Yuval Noah Harari, a scris odată că, “oamenii se tem de obicei de schimbare pentru că se tem de necunoscut. Dar cea mai mare constantă a istoriei este că totul se schimbă”.”
Lumea s-a adaptat la mari perturbări înainte și o vom face din nou. Între timp, vă doresc un sezon de vacanță foarte fericit.”
BOGDAPROSTE, COANE!