Rețeaua Covid, sub lupă

Pe 22 septembrie, Langemann Medien a publicat pe canalul său de YouTube un interviu – vizionat de aproape 500.000 de ori până în prezent – cu un tânăr matematician și informatician la care ne putem referi ca echivalentul german al lui Edward Snowden. Îl vom numi „Eduard Schneeden” (din motive evidente dorește să rămână anonim).
Asistat de analistul politic Thomas Röper ( Anti-Spiegel.de , Apolut.net ), Eduard Schneeden a cercetat câteva milioane de documente în ultimele șase luni folosind un software specializat. Acest lucru a făcut posibilă actualizarea modus operandi a piloților așa-numitei manevre „anticovid”, pentru a demonstra că este o rețea țesută foarte strânsă și însărcinată cu o misiune specifică: forțarea populației prin toate mijloacele posibile să se supună dictaturii intereselor private sub pretextul „sănătăţii publice”.
Aceste rețele sunt acum perfect identificate datorită celor doi analiști.
Videoclipul lui Langemann Medien prezintă un  prim document (169 de pagini), în limba engleză, dintr-o serie care urmează să fie publicată în următoarele două-trei luni  sub formă unei cărți, prezentarea actuală sub formă de tabele și grafice Excel fiind greu de consultat de către nespecialiști.
Analiza este împărțită după cum urmează:
– Cele 20 până la 30 de figuri cheie care își continuă munca în liniște în umbra unor figuri notorii precum Gates sau Schwab;
– Fluxurile financiare internaționale și cuantumul lor (colosal);
– ONG-uri (al căror rol în special în finanțare este fundamental), universități și companii cheie prin care trec fondurile.
Aceste fluxuri au fost cuantificate de Schneeden și Röper. Atenția analiștilor a fost atrasă – ca să dăm doar un exemplu – de un mic pavilion suburban nesemnificativ din Statele Unite, folosit drept „căsuță poștală” de mai multe ONG-uri cu zeci de milioane de dolari.
– Modul de operare pentru preluarea controlului asupra guvernelor și instituțiilor occidentale.
Toate documentele consultate se află în domeniul public și software-ul folosit, deși scump și deci achiziționat de obicei de guverne sau de servicii secrete, este disponibil și pentru achiziționare de către oricine. Astfel, nu putem acuza nici un act de spionaj, indiscreție sau ilegalitate împotriva lui Thomas Röper și Eduard Schneeten. Au fost excluse cu rigurozitate zvonurile sau rapoartele din interior. Totul vine din sursa originală, datele nu au fost editate.
Este de mirare că niciun ziar occidental, program sau publicație online care să beneficieze de amploarea financiară a lui Gates – BBC, Le Monde etc.- nu a dorit să întreprindă cercetări precum cea a lui Schneeten și Röper de aproape sau de departe.
Schneeten și Röper, care nu s-au cunoscut până în urmă cu șase luni, constată pe baza unor date faptice că așa-numita manevră anticovid se pregătește cel puțin din 2017, când observăm brusc fluxuri de fonduri care circulă pe căi bine definite și unde contactele în cadrul rețelelor identificate cresc și se strâng. De asemenea, majoritatea ONG-urilor implicate în manevră au fost înființate în 2017.
Proiectul, în manifestarea sa actuală, pare să germineze în 2016, deși Heidi Larson, una dintre figurile cheie identificate, soția baronului Peter Piot, fondase în 2010 Vaccine Confidence Project , alături de GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Comisia Europeană. , etc. Acum Facebook, Chatham House, OMS sau Robert-Koch Institut și Christian Drosten Charity Hospital sunt parteneri, printre alții.
Dr. Larson, profesoară de antropologie și „știința riscului și a deciziei” (sic) la London School of Hygiene and Tropical Medicine, este specializată în „zvonuri (sic) și managementul riscului de la studiile clinice până la marketing și insuflarea încrederii populațiilor”( sic).
Un aspect de subliniat: în niciun moment Röper și Schneeden nu speculează cu privire la originile virusului sau cu privire la obiectivele mai mult sau mai puțin ascunse ale acestor rețele. Ei se limitează la propriul domeniu de expertiză și la fapte, considerând, de altfel, că s-ar fi putut demara aceeași campanie isterică cu orice altă boală ex. „Gripa spaniolă 2.0”, cu aceleași consecințe.
Un exemplu de putere a acestor rețele: pe 3 august 2021, a fost publicată o scrisoare deschisă către președintele Biden, prin care i se emit ordine acestuia, în special, acela de a convoca un „Summit global al vaccinării” cu scopul de a injecta 70 % din populația lumii până în septembrie 2022. Pe 22 septembrie, șase săptămâni mai târziu, fără a convoca Congresul sau a consulta electoratul (în timp ce contribuabilul finanțează), Biden s-a conformat și a anunțat un parteneriat UE – Statele Unite pentru o „ofensivă globală de vaccinare”. Semnatarii scrisorii deschise apar acolo ca reprezentanți ai diferitelor ONG-uri, unde toți au conflicte de interese majore în sectorul privat, de exemplu Scott Gottlieb, membru al Consiliului de Administrație al Pfizer.
În centrul pânzei studiate de Schneeden și Röper se află soțul profesoarei Larson, baronul Peter Piot, originar din Belgia și numit director al „London School of Hygiene and Tropical Medicine” în 2010.  Senior Fellow al Fundației Gates din 2009, el se prezintă ca un savant dezinteresat. De altfel, London School of Hygiene and Tropical Medicine a primit în 20 de ani „donații” de la Bill Gates de 143 de ori pentru o sumă totală de cel puțin 185 milioane USD, la care trebuie adăugate cele 170 milioane USD primite de la Wellcome Trust . Peter Piot este consilier al Comisiei Europene pentru Covid (Comitetul consultativ pentru Covid-19), consilier personal pentru Covid-19 al președintelui acesteia Ursula Von Der Leyen, membru al Academiei Germane de Științe Leopoldina, membru al CEPI, membru al Consiliului al lui Novartis, membru al Academiei Franceze de Medicină.
Pentru a înțelege structura rețelei, începeți prin a parcurge raportul Netzwerkanalyse Corona Komplex , în limba engleză, care reprezintă prima parte a lucrării lui Schneeden și Röper. Aceștia din urmă fac munca de siguranță publică. Trebuie doar să sperăm că publicul va fi interesat îndeaproape de el, deoarece este o chestiune de supraviețuire a noastră.