Partidul Pirat România cere guvernanților să se alăture Alianței MEGA!

Declarație politică:

onia se alătură într-o alianță patriotică care încearcă să genereze o nouă Renaștere în Europa, de data aceasta în stilul celei motivate de fostul președinte Donald Trump, deci: MEGA- Make Europe Great Again!

În acest scop, reprezentanții celor trei țări s-au întâlnit la Budapesta, capitala Ungariei, pe 1 aprilie (sic!), după cum relatează academicianul și lectorul dr. Steve Turley (Universitatea Durham):

Liderii- fostul prim-ministru italian Matteo Salvini, prim-ministrul Ungariei Viktor Orban și prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki, au discutat despre această alianță politică de dreapta bazată pe valori creștine, spune Turley.

Impactul țărilor acestora, combinat, asupra Uniunii Europene este substanțial- dețin 64 de locuri în Parlamentul European, fiind cu adevărat cel mai influent și mai puternic bloc politic din această instituție.

Orban, prim ministrul Ungariei, a subliniat profilul alianței într-o declarație la începutul lunii trecute, când a părăsit Partidul Popular European (PPE) de centru-dreapta. Scopul alianței este de a construi un drept democratic european care să ofere o locuință cetățenilor europeni care nu doresc migranți, care nu doresc multiculturalism, care nu au coborât în nebunia LGBTQ.

El a adăugat: care apără tradițiile creștine ale Europei, care respectă suveranitatea națiunilor și care văd națiunile lor nu ca parte a trecutului lor, ci ca parte a viitorului lor (citat EUObserver).

Alături de Orban, Salvini- care conduce cel mai proeminent partid din țara sa, Liga, cu care susține actualul guvern al lui Mario Draghi, a menționat și câteva caracteristici ale procesului de unire din aceste trei țări.

Crearea unei charte comune a valorilor, a libertății, a drepturilor, a principiilor, a obiectivelor viitoare … va fi subiectul întâlnirii cu prim-miniștrii unguri și polonezi, a declarat el la 30 martie.

Reprezentanții celor trei țări susțin: Un angajament neclintit de a asigura frontierele fiecărei națiuni membre, precum și ale continentului în ansamblu, a comentat Turley.

El a adăugat: „Se opun în mod radical proceselor globalizatoare care înlocuiesc industriile și afacerile economiilor locale cu corporații transnaționale care nu au absolut nici o loialitate față de obiceiurile funciare sau culturale.”

Pe de altă parte, speculatorul miliardar internațional George Soros și-a exprimat frustrarea față de negocierile prin care cancelarul german Angela Merkel a reconciliat bugetul Uniunii Europene (UE) cu Ungaria și Polonia.

“Compromisul la care a ajuns cu Ungaria și Polonia este cel mai rău dintre toate relele posibile”, a scris Soros despre decizia lui Merkel, potrivit unui articol din Project Decand din 10 decembrie.

Budapesta și Varșovia au blocat adoptarea unui buget în noiembrie, după ce au acuzat Uniunea Europeană de șantaj politic, cerând statelor membre să respecte regulile lor statutare, care garantează statul de drept.

Merkel a fost de acord să suspende temporar mecanismul propus de UE timp de doi ani, decizie care a fost sărbătorită de prim-ministrul Poloniei, Mateusz Morawiecki ți de prim-ministrul maghiar Viktor Orban.

“Am putea spune- cu modestie desigur, că am salvat unitatea Uniunii”, a spus Orban, potrivit Euronews.

El a adăugat: nimeni nu poate deturna intențiile și voința guvernelor alese ale națiunilor, nici Parlamentului European, nici Comisia, nimeni, pentru că Uniunea Europeană este unitatea națiunilor.

“Birocrația de la Bruxelles desfășoară o campanie de răzbunare împotriva acestor două țări (Polonia și Ungaria), dar nu vom renunța”, a declarat ministrul maghiar de externe și comerț Peter Szijjarto într-o conferință.

“Ungaria și Polonia își apără propriile interese naționale și reprezintă un punct de vedere onest și direct în dezbaterile internaționale și ambele susțin necesitatea protejării moștenirii creștine a Europei”, a adăugat el.

Încercările lui Soros de a deconstrui societățile naționale prin valuri de imigranți sunt respinse de mai multe țări europene, Polonia sau Ungaria fiind port-standardele acestora.

Într-un articol-opinie publicat pe 21 noiembrie 2020, comisarul ungar pentru cultură, Szilard Demeter, l-a numit pe Soros Fuhrerul liberalilor și l-a acuzat pe finanțatorul globalist că tratează Europa ca pe o mare cameră de gazare.

Gazul otrăvitor curge din capsula unei societăți multiculturale deschise, care este mortal pentru modul de viață european, a scris Demeter, care este și directorul Muzeului Literar Petofi din Budapesta.

Soros este acuzat că a finanțat mișcări radicale de stânga care tind să destabilizeze guvernele tradițional democratice a multor țări.