Pacat: „Se ineacă porcii, ceapa … creste găinile”

Uite că scot capul, că afară plouă cu erori logice: românii de pe facebook, românii din România Curată, românii Moise Guran și Monica Macovei sau unii cu re petiție.

 

 

Speriați de iminenta publicare a decizia CCR cu privire la cererea PIRAT cu privire la excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 19 al. 3 și art. 19 al. 1 din Legea nr. 14/2003 (Legea Partidelor), luptătorii din umbră a status quoului instituțional au ieșit la acțiune.

Vor alegeri anticipate: în perspectiva modificării acestei legi se vor înființa noi partide așa că momentul de respiro trebuie folosit. Sunt aproape disperați, se îneacă în erori logice care de care mai haioase și culmea, se pare că sunt susținuți chiar și de președintele României, nemulțumit că erorile nu sunt întotdeauna acceptate.

Partidul Pirat România cere imperios românilor să nu se lase manipulați. Mai întâi de toate avem nevoie de altfel de participare, implicare, angajare.

Ca urmare a modificării Legii Partidelor vom avea alegeri la care să putem prezenta și altfel de români. Aceștia care au fost până acuma, mare parte din ei, sunt holograme ale secolului trecut, șoșoni pentru pantofi străini, morți vii formolizați în povestiri cu draci, cu aur spurcat, cu vârcolaci zvântați în disperarea omului comun, ăștia mulți care suntem cu toții, cu ceva bun simț și ceva onoare rămasă atavic în ființa noastră.

PIRAT își permite, cu respectul cuvenit, să facă o recomandare celor care doresc binele României: organizați-vă, adunați cetățeni în jurul vostru, creați noi forme politice integrate acestor timpuri. Apoi înscrieți aceste forme politice ca partide și participați la alegeri. Strigatul în stradă la îndemnul postacilor nu duce nicăieri, doar, poate, la situații în care „Se ineacă porcii, ceapa … creste găinile”..