Operation Black March: Să Boicotăm Industria Distracției !

Așa cum am mai spus
industria distracției vrea să ne reglementeze viețile și să ne amendeze constituțiile*. Instrumentele de presiune sunt- culmea!, agenții și comitete guvernamentale.
În România instrumentul se numește ORDA. De exemplu, ORDA face plângere penală contra unui taximetrist care ascultă muzică la radioul din mațină- dacă nu plătește o taxă pentru asta și nu are dovada plății la el. Dacă ascultă un CD trebuie să aibă la el chitanța cu care a cumpărat acel CD, altfel e bun de închisoare. Procuratura se pune în mișcare și întocmește un dosar penal bietului taximetrist. Asta conform unei legi actuale** în vigoare de la data intrării României în UE.

Ei bine noi, NETățenii am luat o decizie pentru luna martie,2012. Vom trăi o lună fără distracție nouă!

Hai, avem cu toții prin casă ceva ce vrem să recitim, să revedem, să nu mai spun ce primăvară minunată va fi!

*Constitutia Romaniei , art 30 si 31 , extras :

Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

**Cu toate acestea , Legea nr.8 este mic copil pe lângă mai noul ACTA!