O scrisoare către nevaccinați

 

Cercetătorul OCLA  Asociația pentru Libertăți Civile din Ontario ) Dr. Denis Rancourt și mai mulți colegi academicieni canadieni au scris o scrisoare deschisă pentru a-i sprijini pe cei care au decis să nu accepte vaccinul COVID-19.

Grupul subliniază natura voluntară a acestui tratament medical, precum și necesitatea consimțământului în cunoștință de cauză și evaluarea individuală a raportului risc-beneficiu. Aceștia resping presiunea exercitată de oficialii din domeniul sănătății publice, de știri și de rețelele de socializare, precum și de concetățeni.

Controlul asupra integrității noastre corporale ar putea fi frontiera supremă a luptei pentru protejarea libertăților civile. Citiți scrisoarea de mai jos sau ca PDF aici.

Scrisoare deschisă către un nevaccinat

Nu ești singur! La 28 iulie 2021, 29% dintre canadieni nu au primit un vaccin împotriva COVID-19, iar alți 14% au primit o singură doză. În SUA și în Uniunea Europeană, mai puțin de jumătate din populație este complet vaccinată și chiar și în Israel, “laboratorul mondial”, potrivit Pfizer, o treime din oameni rămân complet nevaccinați. Politicienii și mass-media au adoptat o viziune uniformă și îi transformă pe cei nevaccinați în țapi ispășitori din cauza problemelor apărute după optsprezece luni de campanii de frică și închideri. E timpul să lămurim lucrurile.

Este complet rezonabil și legitim să spui nu vaccinurilor testate necorespunzător pentru care nu există o știință fiabilă. Ai dreptul să soliciți custodia propriului corp și să refuzi tratamentul medical dacă consideri că este adecvat. Ai dreptul să spui nu unei încălcări a demnității, integrității și autonomiei tale corporale. Este corpul tău și ai dreptul să alegi. Ai dreptul să lupți pentru copii tăi împotriva vaccinării lor în masă la școală.

Ai dreptul de a pune întrebări cu privire la posibilitatea unui consimțământ liber și informat în circumstanțele actuale. Efectele pe termen lung sunt necunoscute. Efectele transgenerației sunt necunoscute. Nu se cunoaște dereglarea imunității naturale indusă de vaccin. Vătămarea potențială este necunoscută, deoarece raportarea reacțiilor adverse este întârziată, incompletă și inconsistentă între jurisdicții.

Ești vizat de mass-media mainstream, campanii guvernamentale de inginerie socială, reguli și politici nedrepte, angajatori colaboratori și mafia social-media. Ți se spune că tu ești problema și că lumea nu poate reveni la normal dacă nu te vaccinezi. Ești făcut rău țap ispășitor de propagandă și de presiunea celorlalți din jurul tău.

Reține acest lucru: nu e nimic în neregulă cu tine.

Ești acuzat în mod inexact că ești o fabrică pentru noi variante SARS-CoV-2, când, de fapt, potrivit oamenilor de știință de frunte, sistemul imunitar natural generează imunitate la mai multe componente ale virusului. Acest lucru îți va promova protecția împotriva unei game vaste de variante virale și va abroga răspândirea în continuare la oricine altcineva.

Ești îndreptățit să solicitați studii independente evaluate inter pares, care nu sunt finanțate de companii farmaceutice multinaționale. Toate studiile evaluate inter pares privind siguranța pe termen scurt și eficacitatea pe termen scurt au fost finanțate, organizate, coordonate și susținute de aceste corporații cu scop lucrativ; și niciuna dintre datele studiului nu a fost făcută publică sau disponibilă cercetătorilor care nu lucrează pentru aceste companii.

Ai dreptate să pui la îndoială rezultatele preliminare ale studiului vaccinal. Pretinsele valori ridicate ale efectului relativ se bazează pe un număr mic de „infecții” slab identificate. De asemenea, studiile nu au fost oarbe, în cazul în care persoanele care au făcut injecțiile știau sau ar fi putut ghici dacă au injectat vaccinul experimental sau placebo. Aceasta nu este o metodă științifică acceptabilă pentru studiile de vaccin.

Ai dreptate în apelul tău pentru o diversitate de opinii științifice. Ca și în natură, avem nevoie de o policultură de informații și interpretări ale acestora. Și nu avem asta chiar acum. Alegerea de a nu lua vaccinul lasă loc pentru bun simț, deschidere și responsabilitate. Ai dreptul să întrebi: „Ce se întâmplă atunci când renunțăm la autoritatea asupra propriului corp?”

Nu te lăsa intimidat. Dă dovadă de rezistență, integritate și curaj. Reuniți-vă în comunitățile voastre, făcând planuri pentru a vă ajuta reciproc și pentru a fi responsabili științific și pentru libertatea de exprimare, care sunt necesare pentru ca societatea să prospere. Suntem printre mulții care sunt alături de tine.

Angela Durante,

Dr. Denis Rancourt, Dr.
Claus Rinner, Dr. Laurent Leduc, Dr.
Donald Welsh, Dr.
John Zwaagstra, Dr.
Jan Vrbik, Dr.
Valentina Capurri, Dr.