Mulțumim, domnule Snowden!

Speriați la os de cuvintele simple ale lui Edward Snowden, europarlamentarii grobiani din Comisia LIBE a Parlamentului European au votat grupa mare Regulamentul Pentru Protecția Datelor, după ce mai întâi au eliminat cu majoritate de voturi câteva mii din cele câteva mii de amendamente propuse de lobyștii corporatiști. Aceste amendamente au fost mai întâi exorcizate de neamțul Jan Philipp ALBRECHT, un pirat verzuliu pus acolo de Dumnezeu tocmai în poziția de raportor, adică un fel de șef de echipă, haha.

DAR VAI, TREI ȘOPÂRLE AU SCĂPAT! Este vorba despre acesta, acesta și acesta..adică unele părți din articolele regulamentului sunt terse sau corectate cu un text „îmbunătățit”. Cine are răbdare să citească va vedea că ne vor rămâne suficiente motive să intrăm în politică, să punem petice pe sisteme!

Acuma, după ce a trecut de comisiile ITRE și LIBE, urmează votul în plenul Parlamentului. După reacția acestora din urmă însă, nu prea mai avem emoții.

Mulțumim tuturor celor care au trimis mesaje europarlamentarilor, și mai ales Mulțumim, Domnule Snowden , pentru că ai fluierat atât de vârtos!