The Big Story- Urmează să trăim într-o Mare Poveste

⚠️  Pe 11- 12.11.2021 a avut loc la Dubai, organizat de WEF și guvernul Emiratelor Arabe Unite, evenimentul „The Big Story”.

Remarcile făcute de Klaus Schwab în timpul acestei „Mari Narațiuni”, confirmă nu numai importanța Emiratelor Arabe Unite, care se află la originea Summit-ului Guvernului Mondial, cât și a celei de a „A patra revoluție industrială”.
 
Vorbind la Dubai, Schwab a anunțat planuri de a dezvolta o „narațiune” grozavă pe care entitățile publice și private o vor folosi pentru a modela viitorul umanității.
„Suntem aici pentru a crea povestea cea mare, o poveste pentru viitor
„Pentru a modela viitorul, trebuie mai întâi să vă imaginați viitorul, trebuie să proiectați viitorul, apoi trebuie să îl executați.
„Aici cred că în următoarele 2 zile ne vom uita la [cum] ne imaginăm, cum proiectăm, cum executăm marea poveste, cum definim povestea lumii noastre pentru viitor”
 
Marea Întâlnire a Narativei are loc pe parcursul a 2 zile, timp în care globaliştii nealeşi fac un brainstorming de idei despre cum să conducă societatea de sus în jos, iar ei îşi vor publica descoperirile într-o carte numită „Marea Naraţiune” la începutul anului 2022.
 
„Big Story-Marea Narațiune ” este o continuare a „Marii Resetări” – o poveste care încearcă să legitimeze o revizuire tehnocratică a societății și a economiei globale, pretinzând în același timp că lucrează pentru „beneficiul omenirii” folosind tehnologiile digitale, așa-numita a 4-a revoluție industrială.
 
Pandemia COVID-19, despre care Schwab spune în 2020 că „reprezintă o oportunitate rară, dar îngustă de a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră pentru a crea un viitor mai sănătos, mai echitabil și mai prosper”, accelerează marea resetare ca o condiție sine quo non potest a agendei.
 
Vorbind în Dubai, Schwab a spus audienței: „Am învățat din faptul că am fost prost pregătiți pentru o pandemie, dar există și alte riscuri cu care ne confruntăm potențial”.
 
La Marea Întâlnire Narativă, Schwab a folosit un limbaj similar de incluziune, durabilitate și reziliență despre care a vorbit în declarația sa pentru The Great Reset.
 
„Știm că lumea ar trebui să fie mai rezistentă. Știm că lumea nu este suficient de incluzivă. Știm că lumea nu este suficient de durabilă. Și lumea nu este suficient de colaborativă”
 
Reflectând la istoria WEF, Schwab a spus:
 
„Am considerat că este foarte important să lucrăm împreună la nivel global pentru a ne asigura că folosim potențialul celei de-a patra revoluții industriale în beneficiul omenirii, deoarece tehnologia are și anumite capcane și poate fi folosită în același timp. în detrimentul umanității”
 
„Cred că ceea ce facem aici este foarte important pentru că poți coopera dacă definiți interesele comune pe care le avem și dacă le arătăm tuturor politicienilor că, în cele din urmă, uneori, face compromisuri pe termen scurt este în joc. interesul pe termen al fiecărei părți implicate”
 
Schwab a încheiat spunând: „Să ne folosim cu adevărat energia pozitivă pentru a crea o poveste grozavă pentru umanitate în următoarele 2 zile”.
 
Potrivit WEF, „Întâlnirea Big Story este un centru al inițiativei Big Story, un efort de colaborare al celor mai importanți gânditori ai lumii pentru a modela perspective pe termen mai lung și a crea împreună o poveste care poate ajuta la ghidarea creației. și viziune durabilă pentru viitorul nostru colectiv”
 
Odată ce marea resetare are marea sa narațiune, orice este împotriva narațiunii poate fi aruncat deoparte ca fiind conspirație, dezinformare sau extremism care trebuie cenzurat și eliminat pentru binele colectiv mai mare.