Legea Partidelor: Am Sparta-o

A ieșit DECIZIA nr.75 din 26 februarie 2015 referitoare la excepția de neconstituționalitate a prevederilor art.19 alin.(1) și (3) din Legea partidelor politice nr.14/2003,
prin care se explică cum au ajuns judecătorii să înțeleagă că Legea Partidelor are unele prevederi neconstituționale…

Eu când eram mic și numele meu era DUDU, în nesfârșitele vacanțe de vară la Dileul Vechiu, când ploua, jucam Moara. Aveam 9 boabe de fasole, văru-meu Șoru avea 9 boabe de cucuruz. Strategia era simplă: să deschizi cât mai multe mori pentru a-i măcina boabele adversarului. Dacă acesta reușea să te blocheze îți halea el boabele.

Când m-am prezentat la Tribunalul București am dus cu mine strategia asta.

Am depus o cerere de neconstituționalitate care avea două mori: una cu datele personale, care nu se mai judecase la CCR și îl obliga pe judecător să o admită și una cu absurditatea cifrei de 25.000 de membrii fondatori, care se mai judecase dar nu în lumina argumentelor mele. Cu una am halit boabele Tribunalului apoi cu cealaltă am zdrobit măciuliile CCR.

Realitatea este că judecătorii CCR au recunoscut argumentele aduse în fața lor de către niște PIRATI, ce-or mai fi ăștia… Crunta realitate este că motivarea deciziei de admitere a contestației la Legea Partidelor este preluată din textul depus de PIRAT la Tribunalul București. Așa că domnilor care vă mirați mai bine vă pirați!

Asta înseamnă că ne pricepem și vă atragem atenția că ne pricepem tot mai mult, pe măsură ce ne implicăm.

Pentru că aceasta este pro-fesia noastră.