Iubim Internetul, vom lupta cu VOYOsie (2)

Vă semnalam acum (vezi aici) ceva vreme o inițiativă pe care am luat-o, în numele Copyratului Român, și implicit a Partidului Pirat, de a face un denunț care vizează mizerabila infracțiune comisă de Consiliului Național al Audiovizualului la îndemnul PROTV- VOYO.

Ei bine, am fost „invitat” la Poliție pentru declarații. Am fost preluat de un „investigator” tânăr ( prefer să nu-i spun „polițist”,e un termen jigărit-  așa cum nu-mi place când hackerii sunt numiți „hoți”), care mi-a părut realmente interesat de situație. Mi-a cerut să-i aduc decizia emisă de CNA prin care a cerut Poliției să închidă siturile încriminate de PROTV-VOYO. Mi-a spus că el trebuie să-i citeze pentru declarații pe acei membrii ai Consiliului care au votat „pentru” la această decizie.

001

Da, are dreptate omu!

Caut decizia, mai caut o tonă de documente și i le duc… Vedem exact cine este sculă VOYO în CNA. Nu știu ce finalitate va avea acțiunea mea contra monștrilor, dar cel puțin se vor plimba și ei pe la poliție, vor da declarații, se vor justifica..dacă vor găsi ceva justificări! Oricum, ler vom face publice, le vom arăta conținutul gândirii..284053_174033135996802_7664545_n