Vrei să fii PIRAT?? Completează Formularul și trimite-l prin poștă: Partidul Pirat Romania, str. Horea nr.4, 400174 Cluj Napoca
blog

Hrana Care Ne Conține

Sună ca naiba: Hrana Care Ne Conține. Și da, este ca naiba: fantasmele sunt întotdeauna colective.

Intrăm într-un hipermarket sau intrăm în băcănia din colț și ne aflăm în fața unor rafturi arhipline cu produse, o abundență de mărci și ambalaje care de care mai colorate și mai strălucitoare…avem senzația unei multitudini de opțiuni, ne simțim adulați, aruncăm în coș cutii, sticluțe, tot felul…ce departe sunt de noi înaintașii noștrii de acum nu mai mult de 60-70 de ani, care aveau de ales între brânză, carne și ceapă !

Adevărul este că toate aceste mărci care se găsesc pe rafturile din toată lumea aparțin câtorva corporații imense care folosesc aceleași ingrediente toxice și pentru care grija față de sănătatea noastră este pe ultimul loc.

Privește* această diagramă care ne demonstrează că libertatea de a alege în băcănie este o iluzie. Apoi mai gândește-te că aceste corporații, alături de încă câteva care exploatează resursele, altele care manevrează piața medicamentelor și altele care inventează patente, preiau oamenii politici pe care tu crezi că-i alegi liber, să te reprezinte așa cum le ordonă acestea:

*Apasă AICI să vezi imaginea mărită.

 

 

 

 

 

 
Comments