Am publicat ieri un articol despre întorsătura radicală adoptată de Facebook care anunță pe blogul propriu noile politici ale companiei în ceea ce privește cenzurarea oricăror opinii care au legătură cu vaccinurile Covid, începând cu 1 Decembrie.

Tot ieri s-a aflat că Jack Dorsey, cofondatorul și CEO al platformei Twitter și-a dat demisia.

Ce se întâmplă așa brusc acolo? Sunt cele mai importante 2 platforme social-media din lume, asemenea derapări bruște ascund ceva, oare ce?

Să fie o încercare de a a scunde ceva secrete teribile: Oare de ce au hotărât cei de la WEF să își amâne Forumul programat pentru ianuarie, forum în care baștanul klauSSchwab urma să ne umfle cu Marea Narațiune?

Ceva bizar, la limita semnului de întrebare, s-a întâmplat:

Oare cum se face că pe 26 noiembrie 2021, la doar câteva ore după publicarea acestui videoclip despre oxidul de grafen și hidroxidul de grafen existente în vaccinul Covid, dr. Andreas Noack, pe care-l știm dintr-o postare virală de acum un an, a murit brusc, se pare în timpul unei pătrunderi violente a poliției în casa lui? – Aceeași poliție care a mai făcut asta odată, în 18 noiembrie 2020, în mijlocul fluxului său live de pe YouTube.

Iată succesiunea faptelor:

  • 18 noiembrie 2020:

Un raport german conform căruia arestarea doctorului Noack în apartamentul său de la mansardă, la 18 noiembrie 2020, de către membrii comandamentului de sprijin USK al Forțelor Speciale bavareze, în timp ce transmitea în direct, confirmă că arestarea a foste reală, dar că ținta nu era vaxxinul și că Sediul poliției din Franconia Mijlociu a anunțat că „Operațiunea, care fusese inițiată de parchetul din Berlin, a fost îndreptată împotriva unei rețele de contrabandă de narcotice”. Purtătorul de cuvânt al poliției a subliniat, de asemenea, că operațiunea „nu a fost o răzbunare împotriva persoanei care a transmis livestreamul”. (Dr Noack).

 

  • 26 noiebrie 2021*

În videoclipul de mai jos, dr. Noack dezvăluie că doctorul Pablo Campra Madrid de la Universitatea din Almeria a făcut recent un studiu de spectroscopie Micro-Raman al vaxxinei și a descoperit că grafenul detectat în vaxx nu era oxid de grafen (GO), ci hidroxid de grafen ( GHO), care este o moleculă extrem de stabilă care nu este biodegradabilă, deci practic rămâne în sistemul tău pentru totdeauna.

Aceasta este o veste foarte proastă pentru beneficiarii de vaxxine, deoarece el descrie moleculele de hidroxid de grafen ca fiind „cele mai ascuțite obiecte imaginabile, deoarece au o grosime de doar un strat de atom… o moleculă uriașă care este extrem de ascuțită”.

Cu alte cuvinte, moleculele de hidroxid de grafen din vaxx se comportă ca nano aparate de ras care taie căptușeala epitelială a venelor primitorilor, despre care el crede că este cauza cheagurilor de sânge și a morților subite observate la atât de mulți sportivi de top, în ultima vreme.

El crede că este un caz de „ruletă rusă”, în care seringa care administrează injecția intramusculară va străpunge din neatenție o venă, permițând GHO să intre în fluxul sanguin, tăind epiteliul din vasele de sânge ale primitorilor nefericiți.

El spune aici: „Ai lovit vena sau nu? Ramane in muschi? Atunci este mai puțin toxic. Dar dacă loviți o venă și loturile conțin cantități diferite de GHO, atunci trebuie să știți că tăiați oamenii din interior.”

Din păcate, el spune că majoritatea medicilor nu sunt familiarizați cu aceste noi nanomateriale și că nu au idee despre daunele pe care le pot face corpului uman, iar hidroxidul de grafen nu apare în testele toxicologice.

El spune despre Austria: „Ei sunt primii care impun un mandat vaxxin. Ei ucid toată națiunea austriacă. Domnul Schallenberg este responsabil pentru acest lucru. Are nevoie de consultanții potriviți. Am avut cândva un austriac care a adus suferință și moarte peste Europa. Vă fac apel să distribuiți acest videoclip pe toate canalele.

„Domnul Schallenberg are nevoie de mii sau sute de mii de scrisori. Trebuie să știe că acesta este un brici, acesta este un mijloc de a ucide. Și dacă știe asta și continuă, este un criminal în masă. Va merge pe urmele lui Hitler.”

Partenera lui însărcinată a postat de atunci videoclipuri în care ea își afirmă convingerea că ar fi putut fi victima unui atac cu un fel de armă radiologică, deoarece spune că a vorbit despre „ei” care au acest tip de tehnologie.

***

TRANSCRIERE

Dr Noack: Există un profesor la Universitatea din Almeria, profesorul Pablo Campra. El a studiat vaxinele pentru prezența oxidului de grafen folosind spectroscopie Micro-Raman . Este studiul frecvențelor. Există benzi de frecvență. Două dintre aceste trupe sunt importante. Ei arată că nu este oxid de grafen, ci mai degrabă hidroxid de grafen.

Aș dori să explic ce este hidroxidul de grafen. Este un carbon activat monostrat. Există inele C6. L-au găsit în toate mostrele. Fiecare colț este o probă de carbon. Aceasta este la scară nanometrică. Voi scurta puțin asta. Dacă are 50 nm lungime, atunci există 500 de inele la rând.

Acestea sunt grupări hidroxi (OH). În oxidul de grafen, aveți oxigen cu dublu legătură, iar în hidroxidul de grafen, aveți o grupă OH.

Electronii sunt delocalizați (complet mobili).

Piesa are 50 nm lungime dar numai 0,1 nm grosime. Aceste structuri C6 sunt extrem de stabile. Puteți face plăcuțe de frână din asta. Nu este biodegradabil. Aceste structuri la scară nanometrică pot fi descrise cel mai bine ca lame de ras.

Aceste lame de ras sunt injectate în corp. Lame de ras nano scară, grosime de doar un strat de atom. Relativ lati si inalti, sunt aparate de ras, non biodegradabile.

Grupările hidroxi (OH) pot separa un proton. Când protonul este separat, acesta capătă o sarcină negativă, răspândită pe întregul sistem. Practic este un acid. Se suspendă bine în apă din cauza sarcinii negative.

Deci acestea sunt lame de ras răspândite omogen în lichid. Aceasta este practic ruleta rusă.

Puteți vedea foarte clar la această femeie, se taie vasele de sânge. Vasele de sânge au celule epiteliale ca căptușeală interioară. Epiteliul este extrem de neted, ca o oglindă și este tăiat de aceste lame de ras. Asta este atât de periculos. Dacă injectați vaccinul într-o venă, aparatele de ras vor circula în sânge și vor tăia epiteliul.

Principalul lucru este că testele toxicologice se fac în vase Petri și acolo, nu veți găsi nimic.

Acestea sunt cele mai ascuțite obiecte imaginabile, deoarece au o grosime de doar un strat de atom. Aceasta este o moleculă uriașă care este extrem de ascuțită.

Sunt expert în carbon activ. În teza mea de doctorat, am transformat oxidul de grafen în hidroxid de grafen. M-am alăturat celui mai mare producător de cărbune activ din lume. După un an, m-am ocupat de noi produse cu carbon activ. Am cumpărat o companie mică lângă Newcastle, Anglia. Eram responsabil de „noile produse din carbon” la nivel european.

Am fost în cercetarea aplicațiilor. Dacă efectuați o autopsie victimelor, nu veți găsi nimic. Toxicologii își fac testele în cutii Petri. Ei nu își pot imagina că există structuri care pot tăia vasele de sânge. Sunt imagini cu sânge coagulat care iese din nas. Oamenii sângerează intern până la moarte, în special sportivii de top care mor au sânge care curge rapid. Cu cât fluxul sanguin este mai rapid, cu atât mai multe daune vor face aparatele de ras.

Ca chimist, când injectezi asta în sânge, știi că ești un criminal. Este un material nou. Toxicologii nu sunt conștienți încă de asta.

Dintr-o dată, are sens ca pacienții să arate așa și că sportivii de top cu circulație sanguină ridicată – complet sănătoși – mor brusc.

Vedeți oamenii se prăbușesc imediat după vaxxinare și au o criză. Acești oameni au avut ghinion la Ruleta Rusă. Foarte probabil, o venă a fost lovită de seringă.

Întrebarea pe care trebuie să o adresați politicienilor și medicilor, întrebarea pe care ar trebui să o pună medicii Pfizer este: De ce sunt aceste lame de ras în vaxxină?

Acum vor să vaxineze cu forța copiii de la vârsta de 5 ani.

Acest tip este dr. Szekeres, președintele Consiliului Medical austriac.

(Reda videoclipul doctorului Szekeres)

Prezenta știrilor: La Viena este deja posibilă, cu o promovare „off-label” să imunizeze copiii de 5-11 ani.

Dr Noack: (Oprește videoclipul și comentează) Cuvânt frumos, „imunizați”.

Prezentator de știri: Deci vom avea mandatul vaxxine, dar nu este clar ce limite de vârstă se aplică. Ce limită de vârstă ați sugera?

Dr Szekeres: Aș declara un mandat vaxxine pentru toți cei eligibili pentru vaccinare și aprobat de o autoritate europeană. În prezent, asta înseamnă adolescenți, de 12 ani și peste. Ne așteptăm ca mandatul de vaccinare pentru copiii cu vârsta de 5 ani și mai mult să fie aprobat de agențiile europene în următoarele zile. După cum spuneți corect, vaccinarea actuală este „off-label””.

Dr Noack: (Oprește videoclipul și comentează) „Off-label” înseamnă că vaccinarea nu este aprobată, dar ei o injectează deja. Poți numi asta doar o lovitură de moarte, în acest moment.

Dr Szekeres: După o consultare extinsă cu un medic pediatru, acesta este...

Dr Noack: (Oprește videoclipul și comentează) Un medic pediatru? Crezi că un pediatru înțelege ce este oxidul de grafen? Există un alt interviu în care spune că crede că este „bine” din punct de vedere medical să vaxineze populația cu forța. Un concept important în știință este disputa – o dezbatere științifică.

Baza medicinei sau a produselor farmaceutice este chimia. Acest doctor habar n-are de chimie. Sunt aduse substanțe complet noi, necunoscute naturii (cu vaxinele). Toată lumea vorbește despre ARN-ul mesager, care are efecte complexe. Teoria ARNm este complexă, dar fiecare chimist înțelege ce face acesta (oxidul de grafen).

Vedeți că ARNm este posibil o diversiune. Nu pot să-mi imaginez că cineva va putea să-mi dea, ca specialist în carbon, o explicație adecvată de ce aceste lame de ras din carbon sunt în vaxxine.

Aceasta înseamnă razboi.

Ne distrag atenția cu ARN mesager. Dar oamenii nu se pot prăbuși atât de repede imediat după injecție. Se întâmplă altceva și acest efect ar trebui studiat.

Pretinde că este un specialist. Se pare că medicii austrieci nu au un tip mai deștept decât acesta. Este un medic care nu înțelege chimia sau este un criminal sau al lui este un criminal în masă.

După studiul doctorului spaniol, este oficial că (hidr)oxidul de grafen se află în vaxin. Deci este clar că lamele de ras sunt injectate. Deci probabil că este incompetent.

Dacă vrei să vaxinezi o populație cu forța, trebuie să-ți faci temele extrem de atent. Pentru că dacă este ceva în neregulă cu injecția, vei ucide întreaga populație a unei țări.

Trebuie să cântăriți riscul. Cât de periculoasă este corona? Cât de periculoasă este injecția?

Tipul ăsta se întreabă dacă oamenii ar trebui legați înainte de a fi injectați. Și el este medicul de top!

Sunt medicii din Austria atât de incompetenți încât să nu înțeleagă chimia de bază pe care se bazează medicina? Atunci ar trebui să-și predea permisul!

Orice medic din Austria, care, după ce această informație este acum publică și continuă să injecteze acest lucru, este un criminal.

Nu sunt un ageamiu în domeniul carbonului. Am un doctorat în acest domeniu. Am lucrat pentru cel mai mare producător de cărbune activ din lume în domeniul noilor produse din carbon. Sunt aproape singurul european care a vizitat alți experți în Pittsburgh.

După aceasta, am înființat propria mea companie de carbon activ. Am rășinat hârtie și am transformat-o în membrane de cărbune activ. Vă puteți tăia mâinile cu această hârtie carbonizată. A fost extrem de ascuțit. Știu bine ce face acest hidroxid de grafen.

Aceasta este Ruleta Rusă. Ați lovit vena sau nu? Ramane in muschi? Atunci este mai puțin toxic. Dar dacă loviți o venă și loturile conțin cantități diferite de GHO, atunci trebuie să știți că tăiați oamenii din interior.

Și este o otravă foarte inteligentă, pentru că un toxicolog normal care lucrează cu vase Petri nu o poate găsi pentru că nu se mișcă.

Toxicologii pur și simplu nu se așteaptă la aparate de ras la scară nanometrică, dar pot spune, ca chimist, că suntem absolut siguri că hidroxidul de grafen este acolo. Acestea sunt lame de ras la scară nanometrică. Acum vor să injecteze copiilor aceste aparate de ras de mărime nanometrică.

Vreau ca doctorul Szekeles să explice ce fac aceste lame de ras în aceste injecții. Și trebuie să explice asta șefului său, domnul Schallenberg (cancelarul austriac). Probabil este și consultant pentru premierul austriac, domnul Schallenberg.

Domnul Schallenberg, care este avocat, este responsabil pentru alegerea consultanților potriviți. Dacă impune acest vaxin tuturor austriecilor, TREBUIE să aleagă consultanții potriviți. Este avocat, nu știe medicină dar treaba lui este să aleagă consultanți competenți și este responsabil dacă selectează consultanți incompetenți.

Ca chimist, garantez că acestea sunt lame de ras la scară nanometrică. Puteți face plăcuțe de frână din structuri de carbon, care durează pentru totdeauna. Acest material are biodegradabilitate zero. Rămâne în corp pentru totdeauna. Chiar dacă oamenii nu mor imediat, vasele mici taie puțin, dar puțin.

Distruge inima. Toate atacurile de cord, toate accidentele vasculare cerebrale. Ca medic, trebuie să te întrebi, de unde vine asta?

Dacă înțelegeți că se injectează nano lame de ras, este clar de ce apar toate bolile cardiovasculare. Inima este tăiată, creierul este tăiat. Vasele de sânge sunt tăiate. Aceste structuri de grafen (alias carbon monostrat sau grafit monostrat) sunt atât de stabile. Fiecare chimist știe asta. Nu sunt degradabile. Structura are 50 nm lungime și 0,1 nm grosime. Desigur, este un aparat de ras. Fiecare chimist știe că este.

Celulele epiteliale sunt extrem de netede dintr-un motiv bun, dar devin aspre atunci când sunt tăiate și lucrurile se lipesc de ele. Până acum, orice idiot poate injecta asta și când lovește o venă. Pentru mine, aceasta este Ruleta Rusă.

Iată o placă Petri. Un toxicolog obișnuit testează folosind o placă Petri. Acest material este declarat „vaccin experimental” dintr-un motiv. Ei nu știu ce se va întâmpla.

Fiecare subiect vaccinat trebuie să semneze că își asumă întreaga responsabilitate. Pfizer va dura 50 de ani până când vor fi publicate contactele cu Pfizer. Ce este în aceste contracte? De ce 50 de ani?

În Germania sau Austria nu există nimeni cu expertiza mea. Cel mai important specialist german în carbon, Dr. Harmut von Kienle a fost mentorul meu timp de un an. Mi-am scris teza în acest domeniu. Mi-am început afacerea în acest domeniu și am câștigat un concurs de planuri de afaceri la Wolfsburg. Am câștigat 75.000 de mărci germane (87.500 €) în competiție. Am primit capital de risc în valoare de 6 milioane de mărci germane (3 milioane de euro). Am avut zece dezvoltatori care să dezvolte toate aceste noi produse din carbon. Știu despre ce vorbesc.

Orice chimist din chat este invitat să mă infirme sau să dea o altă părere. Sunteți cu toții invitați să-mi spuneți că greșesc.

Sir Karl Popper a explicat fundamentele științei: Ipoteza, Refutația. Popper a spus că este mai bine să ucizi teorii decât să omori oameni. Întreaga populație ar trebui să fie injectată. Exact așa cum spune Popper, dacă continui să mergi pe această teorie criminală, trebuie să fii extrem de atent.

Ei sunt primii care impun un mandat vaxxin. Ei ucid toată națiunea austriacă. Domnul Schallenberg este responsabil pentru acest lucru. Are nevoie de consultanții potriviți. Am avut cândva un austriac care a adus suferință și moarte peste Europa. Vă fac apel să distribuiți acest videoclip pe toate canalele.

Domnul Schallenberg are nevoie de mii sau sute de mii de scrisori. Trebuie să știe că acesta este un brici, acesta este un mijloc de a ucide. Și dacă știe asta și continuă, este un criminal în masă. Va merge pe urmele lui Hitler.

Asta trebuie să iasă acum! Sunt gata să vorbesc cu oricine despre acest material. Ca chimist, spun că acestea sunt lame de ras și observ cât de puține știu medicii despre chimie. Dar ei fac chimie în organism. La copii mici, la femeile însărcinate.

Și acum voi, doctorii, știți ce faceți și dacă continuați să vă injectați, sunteți criminali.

Ieși, scrie asta, dă-l medicului tău, dă-l politicienilor tăi. Și dacă vei continua, îți promit, nicio instanță din lume nu te va salva.

Ceea ce faci este crimă în masă. Austria are responsabilitatea. Au început mandatul vaxxinului.

Și dumneavoastră, domnule Schallenberg, aveți nevoie de cei mai buni consultanți. Și dacă nu reușiți să selectați cei mai buni consultanți, sunteți incompetenți și trebuie să vă dați demisia. La fel și cu ministrul sănătății. Cât de competent ești?

Sunteți gata să injectați întreaga populație austriacă cu lame de ras care nu sunt biodegradabile?

Distribuie videoclipul, notează-l, pune-l pe un stick USB și trimite-l politicienilor și medicilor. Spune-le clar: dacă continuă să facă asta, sunt ucigași.

 

1 decembrie 2021

Soția lui Andreas susține că acesta a fost atacat și ucis cu brutalitate de poliția germană care a venit la casa lor. Ea a mai spus, de asemenea, „Toate informațiile sunt acolo. Știm tot ce trebuie să știm. Am nevoie de voi toți acum… Acum este timpul pentru acțiune. Acum este timpul să crezi. Trebuie să-i punem în aplicare planul acum. Nu mai avem nimic de pierdut. Este vorba despre întreaga umanitate. El a făcut-o pentru tine. A murit pentru tine. Nu i-a fost frică de moarte, a acceptat posibilitatea. Este oribil că a trebuit să se întâmple așa. Nu era planul ca el să ne părăsească atât de repede. După cum am spus, asumați-vă energia inamicului. Trebuie să folosim această energie acum. Întoarce-o împotriva lor. Folosește-l pentru noi. Am nevoie de voi acum. Nu o pot face singură.”

 

  • Bonus:  înregistrările  care i-au adus moartea lui Andreas. Acestea  demonstrează existența grafenului în vaxx. Polițiștii le-au căutau, au ucis pentru ele, dar acum le avem și noi. 

Avem aici raportul doctorului Pablo Campra Madrid: „Detecția grafenului în vaccinurile COVID-19 prin spectroscopie Micro-Raman”.

În plus, iată un articol din 2014 care descrie pericolele pentru oameni și mediu , bazat pe concluziile unui studiu al Universității Brown privind toxicitatea grafenului asupra celulelor umane, care a constatat că:

„Muchiile zimțate ale nanoparticulelor de grafen, super ascuțite și super puternice, străpung cu ușurință membranele celulare din plămânul uman, pielea și celulele imune, sugerând potențialul de a provoca daune grave oamenilor și altor animale.

„Aceste materiale pot fi inhalate neintenționat sau pot fi injectate sau implantate intenționat ca componente ale noilor tehnologii biomedicale”, a spus Robert Hurt, profesor de inginerie și unul dintre autorii studiului. „Așa că vrem să înțelegem cum interacționează ele cu celulele o dată ajunse în interiorul corpului.”

Un alt studiu de la Universitatea din California, Colegiul de Inginerie Bourns din Riverside a examinat modul în care nanoparticulele de oxid de grafen se comportă în apele subterane, precum și în lacuri sau râuri și a determinat că:

„O deversare a acestor tipuri de nanoparticule ar părea să aibă potențialul de a provoca daune materiei organice, plante, pești, animale și oameni. Zona afectată s-ar putea răspândi rapid și ar putea dura ceva timp pentru a deveni din nou sigure.

„Situația de astăzi este similară cu cea în care eram cu substanțele chimice și farmaceutice acum 30 de ani”, a spus co-autorul lucrării, Jacob D. Lanphere. „Nu știm prea multe despre ce se întâmplă atunci când aceste nanomateriale proiectate ajung în pământ sau în apă. Așa că trebuie să fim proactivi, astfel încât să avem datele disponibile pentru a promova aplicații durabile ale acestei tehnologii în viitor.”