Cum va fi VREMEA

Vremea va fi nasoală.

Se lucrează la primul calup de măsuri concrete care vor duce la monetizarea Internetului,  VEZI AICI. O noutate pe care s-au grăbit să o anunțe toți, ca pe o importantă îmbunătățire a calității vieții!.

S-a ajuns aici astfel:

 • Mai întâi au dăruit popoarelor conectivitate, informație și acces- „gratis” sau aproape „gratis”.
 • Apoi au umplut lumea cu device-uri ieftine, foarte ieftine sau gratis.
 • Apoi au folosit până la refuz cuvinte ca „intimitate” „conturi parolate”, „protecția datelor”, etc
 • Apoi au „spart” niște milioane de conturi, și au pus această infra-acțiune în cârca „hackerilor”, un fel de vrăjitoare care trebuiesc, nu-i așa, vânate.
 • Apoi s-au arătat teribil de îngrijorați pentru soarta bieților „utilizatori”, lăsați de opreliște la mâna nenorociților de „hackeri”, hoți de date și de parole.

Iar acum, în anul Calului 2014, favorabil Porcului, s-au grăbit să anunțe cu turle și surle marea realizare, găselnița care rezolvă „securitatea” utilizatorului de Facebook, de Google, Microsoft și alții:

 • Mai întâi va trebui să parolezi tot ce mișcă- device, motor de căutare, sit, mail, etc
 • Apoi vor condiționa accesul la acestea de folosirea unor mici dispozitive, un fel de stickuri pe care va trebui să le conectezi la device-uri oridecâteori vei voi să le accesezi. Aceste dispozitive va trebui SĂ LE CUMPERI.
 • Mai întâi vor vinde aceste dispozitive prin comercianți autorizați, apoi se vor găsi la supermarket.
  • În paralel, vei fi tot mai dependent de „device”. Vei fi nevoit- de grija „pădurilor” hârtia va dispărea iar orice fel de comunicare oficială sau comercială se va face online, totul va fi digitalizat, controlat, „dezinfectat”.
 • La scurt timp dispozitivele se vor dovedi incomode și „cineva” va descoperi modalitatea de a le integra cartelelor telefonice, apoi acestea vor fi integrate în device, apoi în..șamd.
 • Și pentru că totul va fi integrat- telefonie, televiziune, internet, banking, maiștiuioce, vom plăti abonament. Sigur, pe „pachete”: eu de exemplu îmi voi lua 2 ore de Google și 3 ore de Facebook, HBO și Mezzo plus vreo două programe de știri și ceva minute nelimitate în rețea, să pot vorbi cu oamenii care nu sunt pe lângă mine- și nu vor fi..
 • Sau vei putea să plătești pachete complete, de platină, de aur sau maiștiuioce- competiția va fi stimulată în continuare!

Între timp ne obișnuiesc cu viitorul hrănindu-ne cu distopii hollywoodiene: le produc pe bandă rulantă și se arată „revoltați” că „hackerii” le „fură” și le distribuie gratuit pe Pirate Bay. De fapt își freaă mâinile fericiți, profitul abia acum urmează, și profitul va fi lichid.

Pentru că lor nu le trebuiesc micile noastre identități, nici măruntele noastre „date” sau nesemnificativele noastre „secrete”. Nu-i interesează- oameni buni, pisicuțele și puiuții pe care-i postați pe facebook nici plăcerile voastre vinovate de pe siturile pornografice. Iar acest Căpăstru Fiscal nu-l pun Internetului pentru că-i interesează banii voștrii. Doar că astfel veți fi adunați laolaltă, mulți și proști în găleata cu lătura obișnuită a Porcului.

Pentru că pe ei îi interesează doar sângele vostru.

Corkey_Ascending_to_the_Heavens