CISPA: Pericol Iminent!

Prietene,

Dacă tu sau prietenii tăi sunteți utilizatori Google, Facebook, sau Twitter ar trebui să fiți îngrijorați!

Astăzi, în Congresul SUA a avut loc un vot secret pe legea CISPA, noua tentativă a guvernului american de a supraveghea TOT INTERNETUL, inclusiv Google, Facebook, Twitter. Astfel, deși e o lege SUA, va afecta pe toți utilizatorii, inclusiv pe noi, românii!

Dacă îți pasPutem spune că odată cu plecarea doamnei Georgeta Elisabeta Ionescu din Partidul Verde mișcarea ecologistă manifestatată politic a murită și ești utilizator al acestora, iată o modalitate prin care le poți cere să ia poziție, să se folosească de toată influența lor pentru a interveni.

Facebook a susținut CISPA  anul trecut, când a fost propusă pentru prima dată. De data aceasta chiar și Facebook recunoaște că CISPA este o lege nedreaptă, dar nu avem încă nici o poziție de la Google sau Twitter.

Vor permite aceștia ca oamenii care se vor perinda la guvernare să obțină, prin puterea legii, toate datele noastre confidențiale? Vor împărtăși și datele noastre personale cu guvernul odată ce nu mai esti capabil sa-i dea în judecată pentru asta?

Nu știm.

Congresul SUA va vota  în secret legea CISPA, iar aceste companii importante vor trebui să ia această poziție fermă: „Nu se poate!  Dorim să avem  încredere n politica pe care o promovați. Respectați-ne dreptul la confidențialitate!” 

Astăzi, acum, acest moment este cel mai important! Putem interveni înainte de a fi prea târziu.

Facem progrese, ne mobilizăm – FFTF a furnizat cosponsorilor CISPA peste 300.000 de semnături ale protestului inițiat de ei.

Dar amenințarea avansează .. Proiectul de lege a trecut de Comitet astăzi și vor să-l supună votului săptămna viitoare.

Ajută-ți prietenii, fă-ți dreptate! Afirmă-ți dorința de a fi unicul stăpn al vieții tale!

Fă chiar acum un pas important pentru a proteja toate acele date și informații pe care le au despre persoana ta!

cispa-1