Au ales să fie condamnați

Până de curând, majoritatea guvernelor lumii au înțeles că legitimitatea puterii lor de a face și de a aplica legi se baza pe consimțământul celor guvernați, al oamenilor care și-au ales conducerea politică. Fără acest acord clar declarat din partea poporului, orice guvern ar fi o dictatură ilegitimă și capabilă să se mențină la putere și să își pună în aplicare decretele doar prin forță brută.

În deceniile care au urmat căderii Cortinei de fier, dansul corupției pe scara largă a spectrului global ne-a adus în situația în care multe dintre guvernele lumii sunt la dispoziția unor miliardari corporatiști sau puteri străine ostile, și nu a cetățenilor reali pe care ar trebui să-i servească.

Mulți dintre acești miliardari, cum ar fi ansamblul Rothschild&Rockefeller, Charles Prince of Wales, George Soros, Bill Gates sau neofiții Big Tech, prinși în reflectoarele avertizorilor, se dovedesc din ce în ce mai mult a fi cumpărători – nu doar de politicieni, ci de guverne întregi. În timp ce cheltuiesc sume imense pentru a-și stabiliza o imagine de nobili membri ai rasei umane, scopurile acestei „elite globale” financiare sunt orice altceva decât ceva „nobil și umanitar”.

Ei sunt din ce în ce mai implicați în programe nefaste de inginerie socială, prin care încearcă cu aroganță să remodeleze națiunile în conformitate cu convingerile lor „umaniste și socialiste”.

După ce s-au poziționat pe nesimțite și treptat în ceea ce au ajuns să numească “Marea Resetare“, o agendă pentru modificarea dramatică a relației dintre stat și cetățean “pentru binele comun”, elita internațională și-a revizuit cutia de viteze și o vedem forțând brusc și accelerând „Resetarea” pe fondul cinematograficei pandemii COVID-19.

Au planificat pandemia sau au confiscat-o, ca mare oportunitate de a avansa Resetarea – nu are importanță, dar se pare ca ei să fi crezut că sunt în siguranță facând acest lucru, convinși fiind că și-au condiționat suficient populațiile – niște țărani înecați în bere, pentru a fi docile și servile. Obligativitatea izolării și purtării inutilei și umilitoarei măști faciale din primul tur părea să fie o probă încununată de succes.

Acest lucru i-a facut și mai aroganți.

“Democrația este destul de supraevaluată. M-aș mulțumi total cu o oligarhie binevoitoare care să ia decizii politice pentru mine. Nu sunt expert în medicină, așa că nu decid ce va face un medic și nu sunt expert în repararea motoarelor, deci nu decid ce va face un mecanic. La fel, nefiind expert în guvernare, de ce să insist să decid cine mă guvernează?”, lansau elitele din fotoliile lor luxoase din Davos, chiar înainte ca Iadul să se dezlănțuie în întreaga lume.

Cu toate trilioanele aruncate în joc, gardul a fost vopsit prost, sau vopseaua nu a fost bine amestecată.

Mult-planificata “Mare Resetare”a suferit în această vară un “Mare regres” neașteptat, deoarece țăranii bat cu pumnii în masă în țări precum Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Australia și Statele Unite clamând că nu au intenția de a respecta o a doua rundă de lockdown-uri globale, măști faciale, segregări și vaccinări obligatorii.

Cocoțați în turnurile lor, privind în jos spre masele mărunte, elitele au sesizat calculul greșit și acum țipă să reafirme controlul pe măsură ce refuzul și protestele s-au răspândit în întreaga lume.

 • În ciuda eforturilor concentrate de a suprima informațiile medicale și de sănătate vitale, adevărul despre medicamente precum Hidroxiclorochina și Ivermectina au ieșit în iveală.
 • După ce OMS, în termenii cei mai ostentativi posibili, a îndemnat India să nu folosească Ivermectina împotriva variantei Delta, nu numai că a reieșit că medicamentul este sigur și eficient, dar a făcut virusul controlabil în mai puțin de două săptămâni. Acum, un responsabil OMS care a denaturat efectele Ivermectinei este dat în judecată de Asociația Baroului Indian, fiind pasibil de pedeapsa cu moartea.
 • De asemenea, au existat încercări din ce în ce mai inutile de a cenzura eficacitatea în scădere a vaccinurilor atunci când a fost vorba de prevenirea infecției sau a bolii cauzate de virusul COVID-19.
 • Autoritățile au început să renunțe în mod deliberat la ceea ce se numește “„colectarea” numărului de infectări la persoanele complet vaccinate, pentru a vinde narațiunea falsă că noile creșteri ale virusului sunt o “pandemie a celor nevaccinați“. În realitate, mulți dintre cei care contractează variante ale virusului, se îmbolnăvesc și mor din cauza acestuia, sunt complet vaccinați.
 • Există dovezi emergente că vaccinurile în sine ar putea provoca apariția unor variante ale virusului COVID-19.

Efectul Streisand funcționează din nou: cu cât această „elită” globală încearcă mai mult să sugrume adevărul, cu atât mai mult acesta le scapă printre degete.

Nu se mai pot întoarce.

Cetățenii lumii știu acum mult prea mult despre toate acestea pentru ca o eventuală întoarcere înapoi a ceasului în martie 2020 să mai fie posibilă. Prima rundă de lockdown-uri și obligativitatea măștii faciale au funționat pentru că ei nu aveau suficiente informații și nu s-au îndoit de ceea ce le spuneau guvernanții lor, suportând cu încredere poverile mari survenite, locurile de muncă și salarii pierdute, falimente, școli și cultură anulate etc.

Și acum, că oamenii au suficiente informații pentru a cântări beneficiile și riscurile, ce vor face resetarii?

Forțează impunerea acestei a doua rundă de lockdown-uri, de data aceasta cuplată cu „interdicții”, segregări și obscena obligare a vaccinării? Vor abandona această pistă dar nu vor renunța la resetare – vor schimba strategia, mutând spectacolul de pe canalul „medical” pe canalul „schimbări climatice”?

Sau se retrag în nămolul elitist de unde au ieșit, arătând discret spre vulnerabilitatea colțului în care au vopsit gardul … sunt condamnați oricum, și dacă o fac și dacă nu o fac.

Au ales să fie condamnați pentru o fac:

  • Forumul Economic Mondial continuă să celebreze Covid, semaforul interdicțiilor funcționează în continuare, cu tendințe asccendente pe măsură ce se apropie sezonul rece, apăsând pedala vaccinării obligatorii.

 • Nu veți deține nimic și veți fi fericiți cu asta , mârâie inginerii sociali WEF. Vor să mâncăm larve . Vor să mâncăm buruieni. Vor să citească semnăturile inimii noastre cu lasere, astfel încât să ne poată identifica și urmări fiecare mișcare, și astfel vom fi obligați să purtăm măști pentru totdeauna.
 • Vom fi atomizați și înstrăinați unul de celălalt. Vom ieși din case tot mai rar. Când vom ieși, vom fi urmăriți.
 • Deși școlarizarea la domiciliu este o idee bună, învățarea la distanță a fost un eșec total, costându-i pe copii un an de educație. WEF își dorește aceasta oricum, probabil pentru că astfel vor fi ușor de controlat.
 • Libertatea individuală, care dă semnificație vieții, nu are loc în concepțiile liberale despre utopie, unde fiecare aspect al existenței va fi în prealabil determinat pentru fiecare persoană în parte.
 • Multe altele.

Ei bine, hai- așa să fie.