1101, sfârșitul

Internetul așa cum îl știm noi
a murit.

Nu obișnuiesc să trâmbițez clișeul acesta dar acuma nu am încotro, după ce l-am văzut pe MRUngureanu amestecat în cărnăria fleșcăită a BERORIȘTILOR de stat pe când șl credeam într-un vagon de metrou, deghizat în curu gol de No Pants Day, adunând argumente pentru relansarea legii Big Brother, și când eu eram trist cu amintirea lui Aaron Swartz și cu o fiolă de palincă îndesată-n pipă?

-ei bine da, hai să vedem cum vreți voi mă să continuăm acuma că Internetul a murit.

Sigur că a murit, atâta vreme cât milioane de locuitori ai planetei s-au culcat seara Albă-ca-zăpada-și-cei-7-pitici și s-au trezit Charlie. Perfect pentru jmecherii zilei să se îmbulzească pe bulevardele Parisului pentru a ne promite că de-acuma-nainte ne vor proteja de TERORIȘTI controlându-ne comunicațiile, cenzurându-ne deschiderea, arestându-ne copii pentru că se joacă împreună.

Sigur că a murit: am obosit să apăr acest Internet, așa cum îl știu eu. Să vedem, ce vor face, cum vor transforma WWW în IOT care rimează cu IDIOT. Abea aștept să mă vâr în Internet Of Things or Toilet ăsta a lor. Așa cum nu au putut duce mai departe Industrializarea acum 100 de ani altfel decât prin atrocități și crimă, antrenând prostimea în Războaiele Mondiale, așa nu pot duce nici acuma Internetul WWW altfel decât prin extrudarea maximă a idioțeniei lor în haznaua care se numește, firește, TERORISM. Și asta iscând un fel de război HD-gen-holivudian cu Islamismul, ce haiosă întoarcere la evul mediu timpuriu, ce lipsă de imaginație..

să pretinzi că ai văzut sfârșitul, ce gol în gândire..DEATH