Trădare sau sfidare în Parlamentul European? Partea II

Ieri, marți 13 octombrie 2009, democrația, libertățile cetățenești și încrederea în europarlamentari au suferit o grea lovitură.

Marți, 13 Octombrie 2009 – ora 11

Comitetul de Conciliere se întrunește pentru a stabili poziția pe care reprezentanții Trautmann și Vidal-Quadras o vor adopta față de modificările Pachetului Telekom propuse Comisie. La reuniunea cu ușile închise mai muți europarlamentari susțin teza menținerii amendamentului 138  și respingerea rilor Comisiei de a forța limitarea drepturilor cetățenești. Informaiile noastre spun  s-a decis că nu se pot impune limitări ale drepturilor fundamentale fără o decizie a justiției.

Marți, 13 Octombrie 2009 – ora 15

Are loc întâlnirea trilaterală, Parlament – Comisie – Consiliu. În spatele ușilor închise Trautman, Vidal-Quadras și Reul, reprezentanți ai Parlamentului sunt de acord cu propunerea Comisiei de a se renunța la preexistența unei decizii judecătorești pentru orice limitare a drepturilor și libertăților cetățenești și optează pentru dreptul cetățeanului de a se adresa justiției după ce i-a fost vătămat dreptul sau libertatea fundamentală. Amendamentul 138 este eliminat. Războiul statelor împotriva cetățenilor începe.

Scurte concluzii: reprezentanții Parlamentului care a adoptat amendamentul 138 și-au încălcat mandatul. Reprezentanții Statelor Membre au uitat că statele reprezintă cetățenii și au acționat în direcția instituirii statului polițienesc și anulării drepturilor și libertăților fundamentale. Reprezentantul cetățenilor români nu poate fi contactat.