Vrei să fii PIRAT?? Completează Formularul și trimite-l prin poștă: Partidul Pirat Romania, str. Horea nr.4, 400174 Cluj Napoca
blog

PP.ro la expoziţia Copyright 300 din Budapesta

Cu ocazia împlinirii a 300 de ani de la prima lege a drepturilor de autor din lume – Statute of Anne – galeria OSA Archives din Budapesta a organizat o expoziţie pe tema copyrightului – Kopirájt 300 – expoziţie la care participǎ şi Partidul Piraţilor din Romania cu materiale promoţionale multimedia.

Expoziţia se axeazǎ puternic pe drepturile de autor ca şi concept ancorat în echilibrul dintre creatori şi (re-)utilizatori, acordându-se spaţiu amplu pentru alternative contemporane la copyright – copyleft, creative commons – sau reforma ei, precum şi subiectelor tangente, cum ar fi partajarea de fişiere (file-sharing) sau Partidul Piraţilor, ca mişcare politicǎ copy-reformistǎ.

Pentru cei interesaţi, cu drum prin Budapesta, expoziţia dureazǎ pânǎ pe 19 mai a.c., şi se aflǎ la Galeria Centralis (OSA at CEU) 1051 Budapest,  strada Arany János, nr. 32.

PS. Pe blogul organizatorului (e în maghiarǎ, dar traduce Google) am aflat cǎ anul acesta, pe lângǎ mulţi alţii, operele lui Nicolae Iorga intrǎ în domeniul public (1940 + 70 ani).

Vezi şi Pagina de Prezentare a Expoziţiei

 
Comments