O victorie minoră

Privesc în stânga, în dreapta- trec strada printr-un loc interzis. O victorie minoră haha.

Intru în barul, cârciuma, fastfutul ăsta ce-o fi, dumnezeii lor mai știe..

O vitrină frigorifică de cinșpe metrii plină cu felurite salate și togo-uri: „DIN GRĂDINĂ DIRECT ÎN FARFURIA DVS !!!”

Aiurea: culese verzi, băgate în tunuri de coacere, lăsate să respire, din nou băgate în tunuri, scoase, tăiate bucăți, congelate, decongelate, învârtite-n maglavaisuri, congelate din nou- băgate-n cutii, transportate, depozitate, distribuite, decongelate direct în friptoză servite în farfuria mea

..La care privesc și  mă gândesc că urmează alegerile- asemeni acestor legume oamenii care se înghesuie să candideze vin și ei direct din grădină..calamități pe două picioare, capete mesmerizate în abacul socotelilor duplicitare politicienii ar trebui să petreacă mai puțin timp făcând promisiuni și mai mult timp să și le țină.

Politicienii ar trebui plezniți în față de 57 de ori în fiecare zi. Mortăciuni pentru care viața este un eufemism servit la pet pe culoarele parlamentului, politicienii ar trebui să poarte masca desfermecării abuzate. 

Decongelați în farfuria mea, friptozați pe jumătate, mirosind rânced, politicienii României scapă nemâncați datorită unei meta-grețoșenii care mă vidanjează subit.