Legea Partidelor, faza pe CCR

Așa cum am anunțat în data de 26.05.2014 -vezi AICI, în data de 02.06.2014 -vezi AICI, și în data de 04.07.2014 -vezi AICI, am inițiat procedura de înregistrare a Partidului Pirat România la Tribunalul București așa cum cere legea cu o excepție: listele cu semnăturile și datele personale a 25.000 de susținători. In locul acestora am depus la dosar un document care se numește Excepția de neconstituționalitate a prevederilor art.19 alin.(l) si (3) din Legea partidelor politice nr.14/2003â? vezi AICI.

Astăzi am primit citația cu numărul dosarului și data fixată pentru judecare: 26 februarie 2015, ora 9

citatieccr

Vă mai prezint două documente din dosar, spre o bună aplecare asupra subiectului:

1. Cine a fost informat despre această excepție cu rostul obținerii unor rapoarte:

Adr solicitare pdv

2. Raportul judecătorului CCR Valeriu Dorneanu:

Raport

Restul persoanelor care reprezintă instituții ale statului nu au depus până la această oră rapoarte la dosar.

Din acest moment vom acționa cu toate forțele noastre pentru a convinge societatea civilă să ne ajute. În acest scop am înființat la repezeală, pe fb, Pagina Oficial a Partidului Pirat România, unde vom posta toți pașii pe care îi vom face până la termenul acordat, 26 februarie ora 9.

Primul pas va fi să concepem un Amicus Curiae prin care vom cere ajutorul românilor să contribuie: vom avea astfel ocazia să desenăm conturul adevăratei Societăți Civile din România. Acest document va fi postat pe pagina Loomio a PIRAT.

Până una-alta, să medităm individual asupra percepției pe care o au autoritățile asupra noastră exprimată prin vocea mesagerilor autorizați și agreați de popor: