DIICOT,Comunicat De Presă: Am Anihilat Anonimus Romînia !

Intrun Comunicat de Presă aruncat pe piața avidă de cancanuri ieftine a presei românești, „celebra” instituție DIICOT anunță pompos că au „destructurat o grupare infracțională” care avea un lider- un copil de 24 de ani, care făcea răutăți online, ca să se mândreascâ apoi cu asta publicându-le pe diferite site-uri..Păi și prinderea lor s-a făcut cu ajutorul SRI !

HA, HA, HA !

Măi deștepților de la DIICOT și SRI, de ce nu spuneți tot:

Copii ățtia sunt copii noștri. Dacă nenorociții de ISP-iști vi i-au servit pe tavă, nu înseamnă că aveți vreun merit în depistarea lor. Aveți un alt mare merit însă- ați stins lumina, ați luat soarele de pe cer, ați ucis speranța. Și ce așteptați de la copii noștri, să vă calce pe urme?

Iată că ei aleg să se retragă în întuneric, să descarce de pe Source Forge mici softuri gratuite și să vă piște trufia cu ajutorul lor. 

HA, HA, HA !

Măi deștepților de la DIICOT și SRI, a te juca cu jucării gratuite ca Havij și SQL Map nu are nici o legătură cu Nobila Meserie de Hacker- nu v-a spus nimeni ??? 

Păi să vă spun eu:

Încetați să aruncați cu noroi acolo unde nu înțelegeți nimic !

Încetați să considerați cyber-spațiul ograda voastră, submisibilă unor legi pe care doar voi să vi le aplicați, acasă la voi și-n frigiderele voastre.

Datele* acelea „confidențiale” să vi le păstrați pe Internetul vostru, pe care să vi-l faceți voi din digitalul vostru. Datoria voastră- pentru care vă plătim din bani publici- este aceea de a ne apăra de fraudatori, de traficanții de oameni, de pornografia infantilă, de politicieni corupți, de legi aberante care vor să impună „tratate” ca ACTA, SOPA, PIPA, CISPA..dacă ați auzit de ele. Datoria vostră este de a-i apăra pe copii noștri de frustrări, de lipsuri, de porniri care izvorăsc din revoltă- și veți vedea că nu vor mai simți nevoia să vă „scarpine” rahaturile de site-uri !

Dar asta este mult prea mult pentru niște culegători de prune ce sunteți..capetele voastre sunt prea diicote pentru a pricepe că Anonimus nu poate fi anihilat pentru simplul motiv că Anonimus este ÎNTREGUL Internet. Iar Internetul suntem Noi- mult prea mulți pentru mâinile voastre de culegători. Si mai ales să vă temeți: ne vom răzbuna. „Identitățile” voastre cu care vă mândrii atâta vor fi șterse din Cartea Numelui și veți fi trecuți, cu toții, în Cartea Inutilului Semnificativ- pentru că da, semnificați ceva: persistența Răului pe pământ, în pământ precum și în ceruri.

*așteptăm ținându-ne de burtă de râs ca „organele” să pună la dispoziția publică datele acestui wikileaks românesc …și „prejudiciul” adus societății …

COMUNICAT DE PRESĂ DIICOT

29.05.2012

Gruparea Anonymous România, anihilată de DIICOT. Hackerii au accesat ilegal 29 de site-uri

DIICOT a anihilat gruparea Anonymous care accesa ilegal bazele de date ale instituţiilor, anchetatorii descinzând, marţi dimineaţa, la locuinţele a 12 persoane din Bucureşti, Iaşi, Alba Iulia, Piatra Neamţ, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Arad, Craiova, Reşiţa şi Târgu Mureş.

Imaginea articolului Gruparea Anonymous România, anihilată de DIICOT. Hackerii au accesat ilegal 29 de site-uri

Gruparea Anonymous România, anihilată de DIICOT. Hackerii au accesat ilegal 29 de site-uri (Imagine: Shutterstock)

“Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au destructurat o grupare infracţională, constituită din 14 persoane, cunoscută sub denumirea Anonymous România, sens în care au efectuat 12 percheziţii domiciliare în municipiile Bucureşti, Iaşi, Alba Iulia, Piatra Neamţ, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Arad, Craiova, Reşiţa şi Târgu Mureş“, informează DIICOT.

Liderul grupării a fost identificat ca fiind învinuitul Gabriel Bălăneasa, 24 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, cunoscut în mediul virtual cu nickname-urile “lulzcart, anonsboat, anonsweb, cartman”.

Acesta, împreună cu învinuiţii Fábián Gábor şi Picoş Mihai Emil a constituit o grupare, la care au aderat şi alte persoane, implicată în derularea agresiunilor de terorism cibernetic sub numele Anonymous România.

Anonymous România a desfăşurat o vastă activitate infracţională specifică, de criminalitate informatică, ce a constat în accesarea ilegală a sistemelor informatice, sustragerea de date confidenţiale sau nedestinate publicităţii, precum şi publicarea în mediul on-line a datelor exfiltrate.

Bazele de date confidenţiale/clasificate vizate erau de predilecţie administrate de instituţii şi persoane juridice publice, atât din România cât şi din străinătate.

Din punct de vedere tehnic şi al modalităţii concrete de operare, atacurile informatice lansate asupra serverelor şi paginilor web ţintă, erau de tip SQL Injection, prin folosirea unor diferite aplicaţii informatice, respectiv Havij, SQL Map etc. În majoritatea cazurilor, după compromiterea şi obţinerea accesului neautorizat la site-urile vizate, membrii grupării aduceau modificări datelor informatice, executând atacuri de tip “Deface”, constând în introducerea unei pagini web în locul paginii principale a site-ului, modificare care consta în general în postarea anumitor mesaje, link-uri şi imagini prin care se revendica atacul şi se promova gruparea de hackeri Anonymous România.

Atacurile erau lansate în scopul obţinerii de date informatice, date care erau după caz copiate/transferate fără drept şi publicate ulterior în mediul virtual pe diverse site-uri, ca dovadă a activităţii de hacking.

Membrii grupării au procedat astfel la lansarea de atacuri informatice asupra unui număr de 29 de site-uri, pătrunderea neautorizată în respectivele infrastructuri informaţionale realizându-se prin încălcarea măsurilor de securitate implementate la nivelul serverelor care găzduiau site-urile web ţintă.

Activitatea infracţională a dus la compromiterea totală sau parţială a paginilor şi domeniilor de internet vizate, generând costuri semnificative în vederea recuperării datelor şi implementării de noi măsuri de securitate .

La sediul DIICOT vor fi aduse în vederea audierii 12 persoane, faţă de care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, în scopul obţinerii de date informatice prin încălcarea măsurilor de securitate, modificare fără drept de date informatice şi transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-SCCI şi Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către SRI.