15th July: Global 4 Julian Assange Day

A fost primul -în 2008- care ne-a deschis ochii asupra existenței tratatului secret ACTA, publicând un draft „scurs” al acestuia  în Wikileaks.

Publicând apoi mii de alte documente, secrete, foarte secrete, ultrasecrete, Julian Assange a lăsat marile puteri cam în curu gol..Un curaj nebun sau un nebun frumos, cine poate să ne spună Cert este că Statele Unite ale Americii s-au simțit violate, la propriu. Lucru nemaiauzit până acuma, cea mai mare putere militară a lumii a ieșit în fața oamenilor și Copilul Assange a rostit: „Împăratul E Gol !!”

Turbați, răniți în orgoliul lor mistic, bilderbergii și rostchildgii și iluminanții ișscientișpițcii Americii au reușit să mute rușinea violului propriu pe umerii unei fufe din Suedia, țară mereu obedientă bizonului dungat. Și iată cum o țară care pe de o parte,oferă azil politic pedofilului băutor de pișat Bivolaru cere, pe de altă parte, cu vocalitate maximă, extădarea lui Assange pentru acuze nedovedite, de hărțuire sexuală, venite din partea unei uscături neonaziste. Mai mult, Suedia a declarat că nu poate oferi nici o garanție că nu-l va preda pe Assange  GravideiDejaÎnUrmaViolului, StateleUniteAleAmericii. Care Gravidă a anunțat public că dacă-l prinde îl împușcă…(parcădacălîmpușăîșispalărușineapecareiamvăzutodejatoți)

Astăzi, încolțit de câinii hăituitori, părăsit total de autoritățile din țara lui natală Australia- la fel de lipsită de șira spinării ca și Anglia extrădătoarea, Julian Assange se află în interiorul ambasadei Ecuadorului din Londra, sperând că președintele acesteia, Rafael Correa, care și-a exprimat în repetate rânduri admirația față de curajul lui, îi va acorda azil politic. Adică ceea ce i-a acordat Suedia lui Curu Bivolaru, curatorul prin pișat. (purșisimplusimtogreațăimensă)

 

Astăzi, 15 Iulie este Ziua Internațională Pentru Julian Assange. Noam Chomsky, Ken Loach și Jacob Appelbaum– personalități de primă importanță  a lumii vor ieși în stradă pentru a-și exprima solidaritatea cu Julian Assange.

El se află în interiorul Ambasadei Ecuadorului din Londra, din data de 15 iunie, după o perioadă de 500 de zile de arest la domiciu și portul în permenență a unei zgarde electronice, impuse de autoritățile Angliei. E în așteptarea răspunsului la cererea de azil politic. Sigur că ar putea să fugă, să se facă necunoscut, să se ascundă ca un paria- dar nu aceasta e soluția. Lui Julian Assange nu îi este teamă, el nu se cacă pe el. Pur și simplu are nevoie de libertatea lui conformă cu Drepturile Omului.

Cu toții avem nevoie de Libertatea Noastră Conformă Cu ceea ce este statuat în Declarația Pentru Drepturile Omului. Nimeni nu are vreo putere specială prin care să ne înlăture dintre Oameni. Doar poate, Nesăbuința.

De la ora 10 am (12-ora României), oamenii care îl apără pe Assange se vor aduna în fața Ambasadei Ecuadorului din Londra, și nu vor fi deloc tăcuși.

Adresa este aceasta: Ecuadorian Embassy in London, Flat 3B 3 Hans Crescent, London SW1X 0LS.